Naturlig helse og den kvantemekaniske kroppen  

Kroppen vår er som en elv …Elven ser lik ut i sin form selvom vannet fornyes fra sekund til sekund. Slik er det også med kroppen vår. Den ser tilsynelatende lik ut i sin form — men atomer og subatomer flyter gjennom den tilsynelatende faste formen hvert nanosekund akkurat slik som vannet i elven.

98 % AV ATOMENE SKIFTES UT 

Visste du at hele 98 % av atomene i kroppen vår skiftes ut hvert år? Det tar tre uker å skifte ut atomene i huden, og en uke å skifte ut atomene på innsiden av magesekken. Dette fenomenet ligger til grunn for betegnelsen «den kvantemekaniske kroppen». Kroppen vår er vidunderlig. Den kan fornye seg mye fortere enn vi aner! 

KROPPENS IBOENDE INTELLIGENS

Kroppen vår har sin egen iboende intelligens. Den finner ofte veien til balanse med litt naturlig drahjelp. Med riktige dagsrutiner, tilpasset mosjon, dietter og kosthold, oljekurer, teer, urter, krydder og naturlige remedier kan vi styrke immunforsvar og støtte kroppens egne prosesser.

Kontakt oss her for mer info! 

AYURVEDA — VERDENS ELDSTE NATURMEDISINSKE SYSTEM 

Vi har lang praktisk og teoretisk erfaring med alternative helsetilnærminger. Vår alternative plattform er ayurveda, verdens eldste, helhetlige naturmedisinske system, men vi støtter oss også på andre «systemer» og innfallsvinkler når det gjelder naturlig helse. Ut fra denne plattformen tilbyr vi enkle helseråd og anbefalinger

HOS OSS KAN DU FÅ …
  • Kurs i Ayurveda
  • Undervisning i Yoga  
  • Kunnskap og råd om bruk av urter og krydder 
  • Råd om bruk av essensielle oljer
  • Naturlige kosttilskudd som renser ut plakk i blodårene m.m..